Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Achtste-groepers huilen niet

Cool Kids Don't Cry
Film, 2012, 99 minuten, 9.195 beoordelingen
Achtste-groepers huilen niet
De stoere Akkie zit in groep acht en is gek op voetbal. Maar dan wordt Akkie ziek. Als ze misschien het voetbaltoernooi zal missen, bedenkt Joep een cool plan voor haar.
De film Achtste-groepers huilen niet is uitgebracht in 2012 en duurt 99 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze film is Gezinsvriendelijk, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Achtste-groepers huilen niet op Moviemeter

'Achtste Groepers Huilen Niet' vertelt het verhaal van de levenslustige Akkie (Hanna Obbeek) die wild is van voetbal, ook al vindt klasgenoot Joep dat voetballen geen meidensport is. Akkie laat zich niet op haar kop zitten en met humor gaat ze tegen zijn pesterijen in. Wanneer ze leukemie krijgt, behoudt Akkie haar optimisme en energie. De hele klas van juf Ina leeft met haar mee en zelfs vanuit het ziekenhuis blijft Akkie zich met het schoolvoetbaltoernooi bemoeien. Als ze zo achteruit gaat dat ze onmogelijk aan het toernooi mee kan doen, bedenkt de stoere Joep een heel bijzonder plan.

Achtste-groepers huilen niet op IMDB

Score: 8 van de 10

Adaptation of one of Benelux most famous children's novels. Tough prime school girl Akkie loves soccer and can be a real bully. Love is the only thing she's scared of. When Akkie is ...

Trailer

Acteurs in Achtste-groepers huilen niet

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Achtste-groepers huilen niet

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Go Karts
Een onverschrokken tiener ontdekt de snelle kartsport. Hij krijgt hulp van goede vrienden en een norse ex-coureur die zijn coach wordt.
Sitara: Let Girls Dream
In het Pakistan van de jaren 70 wil de 14-jarige Pari piloot worden, maar ze weet niet dat haar vader haar wil uithuwelijken aan een veel oudere man.
A Christmas Prince: The Royal Baby
Met kerst krijgt Aldovia het ultieme geschenk: een koninklijke baby. Maar eerst moet koningin Amber haar familie en koninkrijk helpen met een koninklijk mysterie.
Holiday Rush
Een weduwnaar die werkt als radio-dj en zijn vier verwende kinderen moeten opeens op de centen letten wanneer er net voor de kerst een einde komt aan hun luxe leventje.