Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Abzurdah

Film, 2015, 90 minuten
Abzurdah
Een 16-jarig meisje verliest haar burgerrechten en raakt via internet in contact met een oudere man. Na een erg eenzijdige relatie verglijdt ze in obsessies en anorexia.
De film Abzurdah is uitgebracht in 2015 en duurt 90 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Abzurdah op Moviemeter

Cielo is een tienermeisje uit La Plata. Via het internet ontmoet ze Alejo, een man die negen jaar ouder is dan zij. Cielo wordt verliefd op hem, maar Alejo gebruikt haar enkel voor de seks. Alejo dumpt Cielo, omdat hij vindt dat ze te ver uit elkaar wonen. Cielo heeft het er lastig mee en krijgt anorexia. Ze probeert Alejo opnieuw voor zich te winnen, maar hij wil niets meer van haar weten.

Abzurdah op IMDB

Score: 5,3 van de 10

Based on the autobiographical novel by Cielo Latini, the film tells the story of a teenager who falls in love and starts dating an older man whom she met on the Internet. Submerged in a shallow world, without any friends and with adults who can barely understand the adolescence, the relationship becomes an obsession for her, a loquacious, incisive and dizzying narrator who guides us through a story of unrequited love where the option of starving herself becomes the illusion of a perfect life.

Trailer

Acteurs in Abzurdah

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals Abzurdah

Gran Hotel

Gran Hotel

(2013)

Velvet

Velvet

(2016)

6 Years

6 Years

(2015)

XOXO

XOXO

(2016)

Las elegidas

Las elegidas

(2015)

Tallulah

Tallulah

(2016)

Full Out

Full Out

(2015)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Choked: Paisa Bolta Hai
Een bankmedewerkster die gebukt gaat onder de schulden van haar werkloze man (en haar mislukte dromen), vindt thuis een geheime bron van ogenschijnlijk onbeperkte cash.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.