Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Year in Champagne

Een Jaar in Champagne
Documentaire, 2014, 82 minuten
A Year in Champagne
Volg druiventelers, beroemde wijnboeren, liefhebbers en deskundigen tijdens het complexe en unieke wijnmakersproces in de beroemde Champagne-streek in Frankrijk.
De documentaire A Year in Champagne is uitgebracht in 2014 en duurt 82 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A Year in Champagne op Moviemeter

De beroemde wijnimporteur Martine Saunier is de gids in deze documentaire over het populaire, alcoholische druivensap. Dit tweede deel van een trilogie films over wijn richt zich met name op champagne: een mousserende wijn die wordt geproduceerd in het gelijknamige gebied in Frankrijk. Zes verschillende producenten worden bezocht en men tracht een tipje van de sluier op te lichten van het geheim achter de succesvolle, exclusieve drank.

A Year in Champagne op IMDB

Score: 6,5 van de 10

With renowned wine importer Martine Saunier as our guide, we get a rare glimpse behind the scenes into the real Champagne through six houses, from small independent makers to the illustrious houses of Gosset and Bollinger.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals A Year in Champagne

Somm

Somm

(2012)

Mission Blue

Mission Blue

(2014)

Virunga

Virunga

(2014)

Tig

Tig

(2015)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Living Undocumented
Het leven van acht families zonder papieren wordt een speelbal van het nieuwe Amerikaanse immigratiebeleid.
Birders
Vogelspotters aan beide kanten van de grens tussen de VS en Mexico delen hun enthousiasme over de bescherming en het behoud van een aantal van 's werelds mooiste soorten.
Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates
Kruip in het hoofd van Bill Gates als hij vertelt over de mensen die hem beïnvloedden en de ambitieuze doelen die hij nog probeert te bereiken.
Evelyn
Een regisseur wordt gekweld door de zelfmoord van zijn broer en wandelt met zijn familieleden door het Verenigd Koninkrijk: een emotionele, helende en prachtige reis.
Los Tigres del Norte en la Prisión de Folsom
De populaire norteño-band Los Tigres del Norte treedt op voor gedetineerden in de Folsom-gevangenis op de 50e verjaardag van het onvergetelijke concert door Johnny Cash.