Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Tale of Two Kitchens

Documentaire, 2019, 29 minuten
A Tale of Two Kitchens
Gabriela Cámara, de culinaire ster uit Mexico-Stad, opent zusterrestaurant Cala in San Francisco, met een vergelijkbaar menu en een ongewoon gastvrije keukencultuur.
De documentaire A Tale of Two Kitchens is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 29 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder A Tale of Two Kitchens is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Sentimenteel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A Tale of Two Kitchens op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Two countries, two restaurants, one vision. A Tale of Two Kitchens explores the ways in which a restaurant can serve as a place of both dignity and community.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel];Frans;Engels - Audiodescriptie;Duits
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans;Frans;Duits

Meer zoals A Tale of Two Kitchens

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Living Undocumented
Het leven van acht families zonder papieren wordt een speelbal van het nieuwe Amerikaanse immigratiebeleid.
Solteras
Als de man die ze dacht te trouwen haar verlaat, gaat Ana een cursus volgen voor alleenstaande vrouwen die op zoek zijn naar een echtgenoot.
Birders
Vogelspotters aan beide kanten van de grens tussen de VS en Mexico delen hun enthousiasme over de bescherming en het behoud van een aantal van 's werelds mooiste soorten.
Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates
Kruip in het hoofd van Bill Gates als hij vertelt over de mensen die hem beïnvloedden en de ambitieuze doelen die hij nog probeert te bereiken.
Evelyn
Een regisseur wordt gekweld door de zelfmoord van zijn broer en wandelt met zijn familieleden door het Verenigd Koninkrijk: een emotionele, helende en prachtige reis.