Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Taiwanese Tale of Two Cities

Tv-serie, 2018
A Taiwanese Tale of Two Cities
Een dokter uit Taipei en een ingenieur uit San Francisco sluiten een pact en ruilen van huis. Ze gaan op een reis vol uitdagingen, geheimen en onverwachte ontmoetingen.
De tv-serie A Taiwanese Tale of Two Cities is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder. Deze tv-serie is Sentimenteel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A Taiwanese Tale of Two Cities op IMDB

Score: 6,9 van de 10

A Taipei doctor and a San Francisco engineer swap homes in a daring pact, embarking on journeys filled with trials, secrets and unexpected encounters.

Acteurs in A Taiwanese Tale of Two Cities

Audio en ondertiteling

Audio: Chinees [Origineel];Chinees - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals A Taiwanese Tale of Two Cities

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Love on the Spectrum U.S.
In deze romantische docuserie gaan mensen met autisme op zoek naar de liefde en leren omgaan met de veranderende wereld van daten en relaties.
The Producers
Een onervaren producent duikt in de woelige wereld van kabelzenders en kijkcijfers: hij gaat voor het Korean Broadcasting System werken om dichter bij zijn vlam te zijn.
Uncontrollably Fond
Twee ex-geliefden ontmoeten elkaar na jaren weer als topacteur en documentaireproducent. Hun pijnlijke breuk ligt nog vers in het geheugen.
Love in the Moonlight
Een jonge Joseonvrouw die haar hele leven als een man heeft geleefd, wordt een eunuch in het koninklijke paleis, waar ze een band opbouwt met de kroonprins.
Hwarang
Een elite-eenheid met jonge krijgers die zijn getraind in zeden en vechtkunst, vindt liefde en vriendschap in Silla tijdens de periode van de Drie Koninkrijken in Korea.