Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Lion in the House

Tv-serie, 2006
A Lion in the House
Deze documentaire, gefilmd over een periode van zes jaar, laat zien hoe vijf kinderen met kanker en hun veerkrachtige families de behandelingen en trauma's doorstaan.
De tv-serie A Lion in the House is uitgebracht in 2006. Won een Emmy voor Uitzonderlijke verdienste in non-fictie en een Grand Jury Prize-nominatie op Sundance. Aanbevolen voor 13 jaar en ouder. Deze tv-serie is Intiem, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals A Lion in the House

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sedna
In deze documentaire gaat een team van Franse en Zwitserse skiërs op zoek naar ongerepte hellingen in Groenland. Ze komen onderweg meer te weten over een plaatselijke legende.
Crossing Rachmaninoff
In de aanloop naar zijn eerste optreden met een orkest bereidt een aspirant-concertpianist zich voor om het beroemde tweede concerto van Sergei Rachmaninoff te spelen.
Imborrable
Deze documentaire gaat over het waargebeurde verhaal van een korte film die nooit is afgemaakt en die volgens velen vervloekt zou zijn.
For Military Merit
Deze documentaire gaat over het 'Veterans Airlift Command', een vrijwilligersgroep wiens piloten voormalige soldaten door de VS vliegen voor hun behandeling.
Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro
In deze documentaire worden Spaanse wetenschappers gevolgd die in 2019 de relativiteitstheorie van Einstein bevestigden door de eerste foto van een zwart gat te nemen.