Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Aşk 101

Tv-serie, 2021
Aşk 101
Terwijl vier buitenbeentjes en een modelleerling proberen hun lerares te koppelen aan een basketbalcoach, vinden ze vriendschap, liefde en de moed om zichzelf te zijn.
De tv-serie Aşk 101 is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Aanbevolen voor 13 jaar en ouder. Aşk 101 is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Aşk 101 op IMDB

Score: 9,6 van de 10

In 1990s Turkey, a group of teenage outcasts band together to make their beloved teacher fall in love so she'll have a reason to stay in town with them.

Acteurs in Aşk 101

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Frans;Turks - Audiobeschrijving;Turks [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Turks

Meer zoals Aşk 101

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Maestro
Een musicus gaat naar een prachtig eiland om een festival te leiden. Hij begint er een onverwachte romance en raakt in de problemen van anderen verwikkeld.
The Body Collector
Tientallen jaren na WO II gaat journalist Hans Knoop op zoek naar de waarheid over nazicollaborateur en kunstverzamelaar Pieter Menten. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Red Rose
Een bende tieners moet een zomer vol terreur overleven nadat ze een app hebben gedownload die gevaarlijke eisen stelt met dodelijke gevolgen.
Eva Lasting
Een mysterieus tienermeisje arriveert op een jongensschool in het Colombia van de jaren 70. Ze breekt er stereotypen en regels... en een paar harten.
The Law According to Lidia Poët
In dit historische drama onderzoekt Lidia Poët moorden terwijl ze vecht om jurist te mogen worden. Gebaseerd op het ware verhaal van de eerste vrouwelijke advocate in Italië.