Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Aşk 101

Tv-serie, 2021
Aşk 101
Terwijl vier buitenbeentjes en een modelleerling proberen hun lerares te koppelen aan een basketbalcoach, vinden ze vriendschap, liefde en de moed om zichzelf te zijn.
De tv-serie Aşk 101 is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Aanbevolen voor 13 jaar en ouder. Aşk 101 is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Aşk 101 op IMDB

Score: 9,6 van de 10

In 1990s Turkey, a group of teenage outcasts band together to make their beloved teacher fall in love so she'll have a reason to stay in town with them.

Acteurs in Aşk 101

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Frans;Turks - Audiobeschrijving;Turks [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Turks

Meer zoals Aşk 101

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.
Tapie
Een supergedreven man uit de arbeidersklasse wordt een van de meest controversiële openbare figuren van Frankrijk in deze gedramatiseerde biopic over Bernard Tapie.
A Time Called You
Een rouwende vrouw reist op magische wijze door de tijd naar 1998, waar ze een man ontmoet die sprekend lijkt op haar overleden geliefde.
Infamy
Een zeventienjarig meisje met een Roma-achtergrond staat onder druk van haar vrienden. Ze wil een hiphopartiest worden, ondanks de strenge regels van haar ouders.
Painkiller
Drama over de oorzaken en gevolgen van de opiatenepidemie in Amerika waarin daders, slachtoffers en een onderzoeker op zoek naar de waarheid worden gevolgd.