Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

72 Dangerous Places to Live

Tv-serie, 2016
72 Dangerous Places to Live
Bekijk lawines, vuurspuwende vulkanen en andere natuurrampen van dichtbij en ontdek waarom sommigen in de buurt van deze vernietigende krachten willen wonen.
De tv-serie 72 Dangerous Places to Live is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

72 Dangerous Places to Live op IMDB

Score: 6,3 van de 10

From poisonous water to poisonous dunes, polluted air, flooding, earthquakes and rising sea levels, 72 Most Dangerous Places to Live provides a depiction of life on Earth, and some of the locals who live there. It is an ecologial, and cultural, walk through life and the resilience of man.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals 72 Dangerous Places to Live

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

​SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac
Seiya en de Ridders van de Zodiac komen terug om de reïncarnatie van de godin Athene te beschermen, maar een duistere voorspelling hangt als een zwaard boven hun hoofd.
Typewriter
Drie vrienden uit Goa gaan in een oude villa op zoek naar spoken, maar wanneer er een nieuw gezin intrekt, komt een geheim op een bloedstollende manier aan het licht.
Les Fiancés de l'extrême
Een verloofd stel reist een jaar lang de wereld rond om huwelijksgewoontes van andere culturen te bekijken. Brengt deze reis hen dichter bij elkaar of juist niet?
True Tunes
True en haar vrienden zorgen voor lekkere, maffe beats in moderne muziekvideo's op de melodieën van klassieke kinderliedjes.
Blown Away
Tien meesterglasblazers halen in deze proeven alles uit de kast om kans te maken op 60.000 dollar aan prijzengeld en de kampioenstitel.