Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

72 Cutest Animals

Tv-serie, 2016
72 Cutest Animals
Deze serie analyseert de aard van aantrekkelijkheid en hoe sommige dieren mede door hun schattigheid kunnen overleven en zelfs gedijen in verschillende omgevingen.
De tv-serie 72 Cutest Animals is uitgebracht in 2016. Geschikt voor alle leeftijden. Deze tv-serie is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

72 Cutest Animals op IMDB

Score: 5,7 van de 10

72 Cutest Animals is a TV series starring Graham Mitchell, Bob Humphries, and Kym Illman. This series examines the nature of cuteness and how adorability helps some animal species to survive and thrive in a variety of environments.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals 72 Cutest Animals

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El caso Alcàsser
Nieuwe interviews en de meest recente analyse van bewijsmateriaal werpen nieuw licht op de moorden in 1992 op drie meisjes in Spanje en hun grote impact op het land.
Awake: The Million Dollar Game
De deelnemers aan deze komische spelshow moeten na 24 uur zonder slaap diverse uitdagingen aangaan om kans te maken op de hoofdprijs van 1 miljoen dollar.
Life Overtakes Me
Door hun trauma trekken honderden vluchtelingenkinderen zich terug uit de onzekerheid van hun leven naar een comateuze toestand, het zogenaamde 'terugtredingssyndroom'.
Well-Intended Love
Om een ​​beenmergdonatie veilig te stellen, sluit een actrice met een leukemie-diagnose een huwelijksovereenkomst met een jonge CEO. Liefde en geheimen staan ​​in de weg.
Trinkets
Een rouwende tiener raakt bevriend met twee klasgenoten op haar nieuwe middelbare school nadat ze allemaal in dezelfde Shoplifters Anonymous-groep terecht zijn gekomen.