Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

7 años

Film, 2016, 77 minuten
7 años
Vier zakenpartners hebben een misdaad gepleegd, maar wie zal de schuld op zich nemen? Op een gespannen avond wordt hun loyaliteit getest en komen wreedheden boven.
De film 7 años is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 77 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

7 años op IMDB

Score: 6,8 van de 10

7 años is a movie starring Juana Acosta, Alex Brendemühl, and Paco León. Four friends face an agonizing decision. One must go to prison. The other three must make the sacrifice worthwhile.

Acteurs in 7 años

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans (Spanje);Frans;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands

Meer zoals 7 años

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Choked: Paisa Bolta Hai
Een bankmedewerkster die gebukt gaat onder de schulden van haar werkloze man (en haar mislukte dromen), vindt thuis een geheime bron van ogenschijnlijk onbeperkte cash.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.