Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

48 Christmas Wishes

Film, 2017, 84 minuten
48 Christmas Wishes
Wanneer de brieven aan de Kerstman uit een stadje per ongeluk in rook opgaan, trekken twee elfen van de Noordpool eropuit om alle verdwenen wensen te verzamelen.
De film 48 Christmas Wishes is uitgebracht in 2017 en duurt 84 minuten. Deze film is Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

48 Christmas Wishes op Moviemeter

Score: 1,57 van de 5

Twee kleine elven raken veel brieven kwijt die bestemd zijn voor de Kerstman. Ze zijn allemaal geschreven door de bewoners van één stad. Het is nu aan het tweetal alle brieven te vinden, en deze op tijd te bezorgen bij de Kerstman. De twee vinden het echter wel lastig om zich aan te passen aan het stadsleven.

48 Christmas Wishes op IMDB

Score: 5,2 van de 10

For the first time ever, two junior Elves have to leave home after losing an entire town's letters to Santa. While attempting to blend into small town life, they set out to retrieve every missing wish before Christmas Eve.

Acteurs in 48 Christmas Wishes

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels;Duits

Meer zoals 48 Christmas Wishes

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.