Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Four to Dinner

Film, 2021, 105 minuten
Four to Dinner
In deze romcom wordt gekeken of zielsverwantschap wel echt bestaat door te kijken hoe het vier single vrienden vergaat in steeds andere combinaties liefdesstellen.
De film Four to Dinner is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 105 minuten. Giuseppe Maggio, Matilde Gioli, Matteo Martari en Ilenia Pastorelli zijn de tortelduifjes in diverse koppelcombinaties. Voor volwassen kijkers. Mogelijk ongeschikt voor kinderen tot en met 17 jaar.Four to Dinner is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Sentimenteel, Ingetogen, Hartverwarmend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Four to Dinner

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans;Frans;Italiaans - Audiobeschrijving;Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans;Italiaans;Nederlands;Traditioneel Chinees

Meer zoals Four to Dinner

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Joel Kim Booster: Psychosexual
Op het podium in LA heeft comedian Joel Kim Booster het over gelekte selfies, eten bij P.F. Chang's, geheimen bewaren en waarom katten beter zijn dan honden.
Aşkın Kıyameti
Nadat zijn reclamebureau failliet is gegaan, valt de in de schulden geraakte Fırat op een yogaretraite voor een zangeres. Hij gaat met haar mee op een innerlijke reis.
Hablar
Op het Lavapiés-plein in Madrid kruisen 20 verhalen elkaar in één doorlopende opname. Elk verhaal toont de kracht van woorden, gesprekken en communicatie.
Snoop Dogg's F*cn Around Comedy Special
Snoop Dogg presenteert een nacht vol muziek en stand-upcomedy waarbij zijn vrienden, waaronder Katt Williams en Mike Epps, het podium onveilig mogen maken.
Parada Serc
Een carrièregerichte vrouw reist naar Krakau om haar baan te redden. Daar ontmoet ze een charmante weduwnaar, zijn zoon en hun viervoetige beste vriend.