Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

3 Onder: Verhalen uit Arcadia

Tv-serie, 2019
3 Onder: Verhalen uit Arcadia
Na een noodlanding op aarde proberen twee koninklijke buitenaardse tieners door te gaan voor mensen om te ontsnappen aan intergalactische premiejagers.
De tv-serie 3 Onder: Verhalen uit Arcadia is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Regisseur Guillermo del Toro zocht de beste stemacteurs voor deze epische scifi-serie in het ‘Trollenjagers’-universum. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

3 Onder: Verhalen uit Arcadia op IMDB

Score: 8,1 van de 10

3Below: Tales of Arcadia is a TV series starring Tatiana Maslany, Diego Luna, and Nick Offerman. A pair of teenage royals and their bodyguard escape from their home planet and try to blend in on Earth.

Acteurs in 3 Onder: Verhalen uit Arcadia

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels [Origineel];Duits;Engels - Audiodescriptie;Nederlands
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels;Duits

Meer zoals 3 Onder: Verhalen uit Arcadia

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
American Symphony
In deze uiterst persoonlijke documentaire probeert muzikant Jon Batiste een symfonie te componeren terwijl zijn vrouw, schrijfster Suleika Jaouad, wordt behandeld voor kanker.
Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.
Love Like a K-Drama
Vier Japanse actrices verhuizen naar Zuid-Korea om auditie te doen voor rollen in een reeks liefdesverhalen en samen met Koreaanse acteurs te spelen. Zal er echte romantiek ontstaan?