Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

3 Body Problem

Tv-serie, 2024
3 Body Problem
Vijf briljante vrienden doen schokkende ontdekkingen over verschillende continenten en decennia terwijl de natuurwetten zich ontrafelen en de mensheid wordt bedreigd.
De tv-serie 3 Body Problem is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024. Geschikt voor 16 jaar en ouder. 3 Body Problem is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hersenbrekend, Intellectueel, Fantasierijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in 3 Body Problem

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals 3 Body Problem

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Good Times
In deze gedurfde adaptatie van de tv-klassieker probeert de nieuwe generatie van de familie Evans het hoofd boven water te houden in een sociale huurwoning in Chicago.
Unlocked: A Jail Experiment
In deze realityserie voert de sheriff van een gevangenis in Arkansas een radicaal sociaal experiment uit door de mannen die er zijn opgesloten meer zeggenschap te geven.
The Hijacking of Flight 601
Na een vliegtuigkaping moeten twee stewardessen hun aanvallers te slim af zijn tijdens de intense onderhandelingen in de lucht en op de grond. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Anthracite
Een oude moordzaak wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt beheerst door een geheimzinnige sekte.
Parasyte: The Grey
Wanneer onbekende parasieten met geweld menselijke gastheren overnemen en steeds sterker worden, moet de mensheid in actie komen om zich te verdedigen tegen de groeiende dreiging.