Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

27: Gone Too Soon

The 27 Club
Documentaire, 2017, 70 minuten
27: Gone Too Soon
Ontdek de omstandigheden rond de tragische van Jimi Hendrix, Jim Morrison, Brian Jones, Janis Joplin, Kurt Cobain en Amy Winehouse, die allen stierven toen ze 27 waren.
De documentaire 27: Gone Too Soon is uitgebracht in 2017 en duurt 70 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

27: Gone Too Soon op Moviemeter

Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin en Jim Morrison stierven allemaal op 27-jarige leeftijd tussen 1969 en 1971. Op dat ogenblik bleek het allemaal toeval, maar het duurde tot de dood van Kurt Cobain, ongeveer twee en een halve decennia later, dat het idee van een "27 Club" opdook in de publieke perceptie, herrezen met de dood van Amy Winehouse in 2011. Door middel van interviews met mensen die ze kenden, zoals muzieksterren, critici en medische experts worden degenen die stierven op hun 27e onderzocht met het doel antwoorden te vinden. Er wordt hiervoor gebruik gemaakt van nog niet eerder vertoond beeldmateriaal.

27: Gone Too Soon op IMDB

Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin and Jim Morrison all died at the age of 27 between 1969 and 1971. At the time, the coincidence gave rise to some comment, but it was not until the ...

Trailer

Acteurs in 27: Gone Too Soon

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals 27: Gone Too Soon

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.
Wild Boar: The Comeback
Het wilde zwijn was door de eeuwenlange jacht bijna uitgestorven. Maar door hun veerkracht en intelligentie neemt hun aantal nu weer toe in heel Europa.
Wild Venice
Ontdek een minder bekend deel van Venetië: dat van de wilde dieren. In koraalriffen en verborgen tuinen vind je alles, van giftige zoogdieren tot vreemde zeewezens.
Ghislaine Maxwell: Filthy Rich
Deze documentaire gaat via de verhalen van overlevers gedetailleerd in op de rechtszaak over sekshandel tegen Ghislaine Maxwell, een socialite en medeplichtige van Jeffrey Epstein.
A Very Royal Wedding
Deze documentaire ter gelegenheid van het 70-jarige jubileum van koningin Elizabeth en prins Philip brengt een ode aan het grandioze huwelijk met archiefbeelden en interviews.