Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

1922

Film, 2017, 102 minuten
1922
Een boer geeft op papier toe dat hij zijn vrouw heeft vermoord, maar haar dood is pas het begin van een macaber verhaal. Gebaseerd op de novelle van Stephen King.
De film 1922 is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 102 minuten. '1922' is gebaseerd op een kort verhaal van Stephen King uit zijn horrorbundel Full Dark, No Stars. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. 1922 is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Eng, Onheilspellend, Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

1922 op Moviemeter

Score: 2,75 van de 5

In het jaar 1922 wordt Wilfred James ertoe aangezet om samen met zijn tienerzoon zijn vrouw te vermoorden, dit uit financieel winstbejag. Bij het begraven van het lijk gebeurt er iets vreemds. Ze worden belaagd door ratten en Wilfred is ervan overtuigd dat de geest van zijn overleden vrouw de oorzaak is van zijn kwellingen.

1922 op IMDB

Score: 6,3 van de 10

A simple yet proud farmer in the year 1922 conspires to murder his wife for financial gain, convincing his teenage son to assist. But their actions have unintended consequences.

Acteurs in 1922

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals 1922

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Let It Snow
Een sneeuwstorm treft op kerstavond een klein stadje, met de nodige gevolgen voor de vriendschappen, het liefdesleven en de toekomst van een groep scholieren.
Tune in for Love
In de jaren 90 ontmoeten een student en een verlegen tiener elkaar in een bakkerij. Ze houden door de jaren heen contact, maar het noodlot blijft hen uiteendrijven.
Up North
Een verwende erfgenaam moet een jaar in dienst van het land werken om zijn vaders vermogen te erven, maar maakt in een nieuwe omgeving andere plannen.
Wir Sind Die Welle
Een mysterieuze klasgenoot leidt vier idealistische tieners in een opstand tegen het toenemende nationalisme, maar hun beweging neemt een donkere wending.
Holiday in the Wild
Kate gaat in haar eentje op een tweede huwelijksreis naar Afrika nadat haar man haar plotseling heeft verlaten. Ze vindt er een nieuw doel en een kans op romantiek.