Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

13 Novembre: Fluctuat Nec Mergitur

Tv-serie, 2018
13 Novembre: Fluctuat Nec Mergitur
Overlevenden en hulpverleners vertellen hun verhaal over angst, saamhorigheid en moed tijdens de terreuraanslagen in Parijs van 13 november 2015.
De tv-serie 13 Novembre: Fluctuat Nec Mergitur is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.13 Novembre: Fluctuat Nec Mergitur is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

13 Novembre: Fluctuat Nec Mergitur op IMDB

Score: 8,3 van de 10

November 13: Attack on Paris is a TV mini-series starring Barouyr, Benoit, and Philippe Boutinaud. Documentary chronicling the terrorist attacks in Paris on November 13, 2015.

Trailer

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals 13 Novembre: Fluctuat Nec Mergitur

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sedna
In deze documentaire gaat een team van Franse en Zwitserse skiërs op zoek naar ongerepte hellingen in Groenland. Ze komen onderweg meer te weten over een plaatselijke legende.
For Military Merit
Deze documentaire gaat over het 'Veterans Airlift Command', een vrijwilligersgroep wiens piloten voormalige soldaten door de VS vliegen voor hun behandeling.
Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro
In deze documentaire worden Spaanse wetenschappers gevolgd die in 2019 de relativiteitstheorie van Einstein bevestigden door de eerste foto van een zwart gat te nemen.
The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.